Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Den lille høne besøger Gasoline Grill

Verdens bedste burgers

Økologiske burgers i verdensklasse

Er du én af dem, der elsker en god og saftig burger? Så kan du roligt slå vejen forbi Gasoline Grill enten på Landgreven 10 eller Niels Hemmingsens Gade 20 i hjertet af København.


D. 26. april 2016 slog Klaus Wittrup dørene op til sin helt egen burger-joint – nemlig Gasoline Grill. Siden den spæde start, har agendaen været klar - at lave en burger i topkvalitet. Klaus Wittrup har gennem hele sit liv været meget begejstret for burgere og savnede en afsindig god burger i København – ligesom dem man kan få i de mange burger-joints i USA, hvorfra Klaus har hentet sin inspiration. Tanken bag konceptet i Gasoline Grill er simpelt – al mad på menukortet er økologisk og af bedste kvalitet. At bruge gode råvarer resulterer i, at det færdige produkt bliver enestående!

Verdens bedste burgere

Kvalitet frem for kvantitet ligger i højsædet, hos Gasoline Grill, der åbner kl. 11 og lukker når der er udsolgt og mindsker derved madspild.


I en kold januar af 2017 blev hverdagen meget anderledes for Gasoline Grill, som, efter kåringen af det anerkendte medie Bloomberg, måtte lukke tidligt fordi de måtte melde udsolgt. Den fine omtale har gjort Gaseoline Grill til en sand turistattraktion, der jævnligt får besøg af foodies og turister, som vil opleve det bedste af København.


Den lille høne er meget nysgerrig på, hvordan man laver en af verdens bedste burgere. Er du også nysgerrig? Så kom og hils på Klaus Wittrup til Irmas madfest, Mad & Glæde til april, hvor han giver tips til at lave en rigtig god burger.

Køb billet til Mad&Glæde her!
irmapigen

Den lille hønes færd

Den lille høne on tour

Den lille høne besøger Irmas skovgrise

Den lille høne besøger Irmas skovgrise

Læs mere om besøget her
Den lille høne on tour

Den lille høne besøger Too Good To Go

Den lille høne besøger Too Good To Go

Læs mere om, hvordan vi formindsker madspild her
Den lille høne on tour

Den lille høne besøger Økoladen

Lækkersulten? Ellers så kom med Den lille høne til Økoladen

Læs mere om besøget her
Den lille høne on tour

Den lille høne besøger Mødrehjælpens kokkeskole

Den lille høne besøger Mødrehjælpens kokkeskole

Læs om hvilken forskel kokkeskolen gør her