Den lille hønes sukkerhjerte sukker efter en bedre verden
Sætter du kursen sydpå mod Vordingborg vil du sandsynligvis støde ind i den søde duft af chokolade. Her har den økologiske chokoladeproducent Økoladen nemlig til huse. Siden 2013 har Jan og Amanda Elmelund drevet chokoladefabrikken, og siden den spæde start har agendaen være klar; at lave økologisk i verdensklasse, mens der tages hensyn til alle led i producenten. Lige fra den lokale leverandør i Peru til de 13. medarbejdere i Vordingborg.
Da økoladen startede for mere end 10 år siden, var Irma det første supermarked i Danmark, som fik deres udsøgte varer i sortiment. Og matchet var helt perfekt. Irmas hjerte banker nemlig også for økologi, gode råvarer og social ansvarlighed.
Derfor er der ikke noget at sige til at vi år efter år ser frem til at sætte tænderne i den skønne chokolade. Lige fra pålægchokolade, til chokoladeplader, til marcipan og til påskeæg.
Har du prøvet denne nougat med kraft og fylde fra Økoladen?
Den er lavet af hasselnødder, der er dyrket i det fantastiske klima ved Sortehavets kyster i det nordlige Tyrkiet. Nødderne er ristet mørke for at give den stærke, kraftfulde smag, der kendetegner denne nougat. Og som derfor danner fin kontrast til den blide Økologiske Marcipan.
Kom med den lille høne til Knuthenlund
Den lille høne besøger Irmas skovgrise
Den lille høne besøger Too Good To Go
En økologisk vision og en våd agenda