Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Efteråret 2020: Bar22

Når livet byder dig citroner

Hvorfor tænk småt?

I Danmark har vi brug for dem, der tør. Dem, der har modet til at følge drømmen og gå usikre veje. Det er ikke nemt, og når stormvejret raser, inden man har fundet fodfæstet, trues alt det, man var i gang med at bygge op. Det er situationen for de små producenter af nye innovative madprodukter i Danmark. De eksperimenterer med hjerteblod og kreativitet, og gør vores verden større med nye smagsoplevelser. Derfor har vi brug for dem - og de har brug for os. Så tænk småt når du handler og støt de mindste, så de stadig har mulighed for at vokse sig store.

I efteråret 2020 åbnede vi BAR22

Når livet byder dig citroner

Anden bølge. Tak for kaffe. Nu handler det om at være opfindsom og se lyst på tingene. I Irma har vi valgt at se de nye restriktioner som en mulighed for at skabe noget, der kan gøre det lidt sjovere at være hjemme - både før og efter kl. 22. Derfor har vi skabt BAR22.

Den ligger lige der, hvor du bor - eller der hvor du har lyst til at have en hyggelig stund med dem, du ser mest. Drikkevarene leveres naturligvis af dem, der er hårdest ramt af 22-reglen, nemlig de små modige producenter. 

De små producenter har både viljen og kreativiteten til at gå nye veje. Og vi har brug for dem lige så meget, som de har brug for os. Med BAR22-konceptet støtter Irma al salg med 22%, så vi håber, at du får lyst til at udforske nye smagsoplevelser - både med og uden alkohol. Der har i hvert fald sjældent været en bedre grund til at gøre det - og ja, du kan godt bruge citroner til. 

Støt de små drikkevareproducenter

I BAR22 finder du et fristende udvalg af drikke med og uden alkohol fra følgende producenter: Wish, København Kombucha, Ish, Bybi, Grands Vin, Flying Couch, Numba, Copenhagen Winery, Læsk, Nørrebrew, Twisted Leaf og BadBoy Company. 

Produkterne kan du lige nu finde i Irma-butikkerne, som kan købes med 22% rabat. Kig efter BAR22-skiltet i butikken. Og fra den 23. november kan du også tage et drinkskort med hjem, som byder på spændende opskrifter på cocktails og drinks med og uden alkohol - udviklet af producenterne selv samt en drink coaster. 

Skål!Fra rosé på Fyn

I BAR22 finder du kaffelikør fra Bad Company. Fermenterede bobler fra København Kombucha. Pale ale med Københavnsk honning fra Bybi. Rosé fra Fyn fra Grands Vin. West Coast IPA fra Nørrebro af Flying Couch og meget mere.
Til gingerbeer på Nørrebro

Gå også på opdagelse i mousserende blomstervin fra Copenhagen Winery. Gingerbeer med rigtig ingefærjuice fra Peru fra Nørrebrew. Baobab drik fra Numba. Frisk og læskende drik lavet på kaffeblade fra Twisted Leaf. Alkoholfri gin fra Ginish. Juice lavet 100% økologisk i Nakskov fra Wish og uimodståelig Kombucha fra Læsk.Efteråret 2020: Bar22

Tag hjemmebaren til højeste niveau

Irma elsker madiværksættere

Foråret 2020: #TænkSmåt

I foråret 2020 opfordrede vi alle til at tænke småt og støtte de mindste, så de stadig har muligheden for at vokse sig store

Læs mere