-
Skræl kartofler, og kog dem møre i letsaltet vand.
-
Hæld vandet fra kartoflerne, og halvér dem.
-
Opvarm en pande med olie, og steg kartoflerne med skærefladen nedad i 4-5 minutter, til de er gyldne.
-
Drys med sesam, salt og peber.
-
Tag kartoflerne af panden.
-
Pluk grønkål fra stilkene, skyl den, og hak den groft.
-
Pil og hak hvidløg fint.
-
Hæld lidt olie på panden, og steg grønkål og hvidløg i 2-3 minutter.
-
Vend grønkålen med smør, og smag til med salt, peber, et par dråber sojasauce og eddike.
-
Rør ingredienserne sammen i en skål.
-
Anret grønkålen på tallerkener, og top med gulerodsdeller og en skefuld dip.
-
Spis sesamkartofler til.
-
Færdigt arbejde.