Hvis du leder efter den bedste opskrift på lime- og citronmarineret fårefeta, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Lad osten afdryppe. Bræk eventuelt i mindre stykker.
Skær citron og lime i skiver.
Hak persillen.
Læg nu ost, citrusfrugter og krydderier i lag i et glas eller en skål. Hæld olie hen over, så det dækker.
Sæt låg eller film på og stil i køleskab i minimum 12 timer. Opbevar i køleskab, men tag ud 1 time før den skal spises, så er olien flydende, og osten herligt aromatisk.
Holdbarhed i køleskab 5-7 dage.
TIP: Rester af olien er god til dressing. Men husk, at holdbarheden er kort.
TIP: Brug olien og osten i en omelet. Gerne sammen med et par tomater i grove tern.
Lad osten afdryppe. Bræk eventuelt i mindre stykker.
Skær citron og lime i skiver.
Hak persillen.
Læg nu ost, citrusfrugter og krydderier i lag i et glas eller en skål. Hæld olie hen over, så det dækker.
Sæt låg eller film på og stil i køleskab i minimum 12 timer. Opbevar i køleskab, men tag ud 1 time før den skal spises, så er olien flydende, og osten herligt aromatisk.
Holdbarhed i køleskab 5-7 dage.
TIP: Rester af olien er god til dressing. Men husk, at holdbarheden er kort.
TIP: Brug olien og osten i en omelet. Gerne sammen med et par tomater i grove tern.