Sæt ovnen på 180 grader. Rør kakao, kokossukker, mandelmælk, hakkede hasselnødder, sweet potato, mandelmel, æg, bagepulver og smør sammen til dej. Smør springformene med kokosolie og fordel dejen deri. Bag i ovnen i ca. 10 minutter. Tjek at kagen er gennembagt ved at stikke en strikkepind i midten af kagen. Hænger der dej ved pinden, når den trækkes op, skal kagen 1qbage lidt længere. Når kagen er bagt, skal den køles ned. Imens kan du lave chokolademoussen. Sørg for, at dåserne med kokosmælk har stået koldt. Når du åbner dåsen, skal mælken gerne have samlet sig i en tyk og helt fast del i toppen af dåsen og en helt vandet del i bunden. Skrab den tykke og cremede kokoscreme ud. Blend avocado med kokoscreme, honning, kakaopulver og vaniljekorn.Stil moussen på køl ca. 10 min til den er fast.