Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagte forårsløg med parmaskinke

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 2 bdt forårsløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk parma
  • 1 pk parma
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk parmesanost
  • 1 stk parmesanost

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Skær det øverste af den grønne top fra og læg resten af løgene på bagepapir.

Vend løgene med olivenolie, salt og peber og sæt i ovnen i ca. 10 minutter.

Mærk om de er møre, eller giv dem lidt længere tid.

Læg på fad. Læg parmaskinke skiver over de varme forårsløg.

Drys friskhøvlet parmesanost henover og afslut med et drys basilikumblade.