Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Carpaccio af tomater

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 8 stk tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk rucola salat
  • 1 bk rucola salat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk parmesanost
  • 1 tsk parmesanost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • ekstra jomfru olivenolie
  • ekstra jomfru olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Halver tomaterne og læg dem på et passende fad. Krydr med salt og peber. Rens salaten. Rør lime med olivenolie, salt og peber.Vend rucolaen i.

Anret salaten omkring tomaterne. Anret med løg og drys med masser af parmesanost.

Server med et godt brød.