Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fisk, grøntsager og kikærter i en pakke

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Fisk, grøntsager og kikærter i en pakke
  • Fisk, grøntsager og kikærter i en pakke
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kikærter
  • 1 ds kikærter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberfrugter
  • 2 stk peberfrugter
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 12 stk tomater
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk soltørrede tomater i olie
  • 4 spsk soltørrede tomater i olie
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torsk
  • 500 g torsk
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • bagepapir
  • bagepapir
  • alufolie
  • alufolie

Tilberedning

Vi pakker ind i to slags materiale. Bagepapir tæt på maden, alufolie til at klare grillens varme. Og fordi tomatens syre kan tære på alufolien, hvilket ikke er så sundt.

Skyl kikærter i koldt vand, afdryp og kom i en skål. Skær peberfrugterne i mindre stykker og kom i sammen med de halverede tomater. Vend grøntsager med tomater og den vedhængende olie. Læg fire ark alufolie og herpå fire ark bagepapir. Form som en skål og kom kikærter og grønt heri.

Fordel fisken i de fire skåle og krydr med salt og peber. Dryp lidt olie hen over fisken. Pak sammen og læg på grillen i ca. 20 minutter. Åbn pakken og tag et lille kik. Fisken skal være ugennemsigtig og hvid, giv 5 minutter mere.