Hvis du leder efter den bedste opskrift på hummercrostini med portvinssmør og parmesanchips, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt ovnen på 225 grader.
Riv osten fint og fordel den i små klatter på et stykke bagepapir på en bradepande. De flyder lidt ud og skal ende i størrelse som chips.
Sæt i ovnen og hold øje efter 4-5 minutter.Når osten er gylden, skal chipsene ud.
Lad balsamico og portvin simre i en lille gryde til ca. halv mængde. Tag af varmen og lad køle helt af. Rør den nu tykke væske med det bløde smør.
Skær halen fra hummeren, bræk den op og tag hele halestykket ud af skallen. Skær det i mindre stykker. Åbn kløerne, tag kødet ud og skær i mindre stykker.
Rist flûtes og afkøl helt. Kom portvinssmør på brødet. Pynt med parmesanchips, hummer og lidt oregano.
Riv osten fint og fordel den i små klatter på et stykke bagepapir på en bradepande. De flyder lidt ud og skal ende i størrelse som chips.
Sæt i ovnen og hold øje efter 4-5 minutter.Når osten er gylden, skal chipsene ud.
Lad balsamico og portvin simre i en lille gryde til ca. halv mængde. Tag af varmen og lad køle helt af. Rør den nu tykke væske med det bløde smør.
Skær halen fra hummeren, bræk den op og tag hele halestykket ud af skallen. Skær det i mindre stykker. Åbn kløerne, tag kødet ud og skær i mindre stykker.
Rist flûtes og afkøl helt. Kom portvinssmør på brødet. Pynt med parmesanchips, hummer og lidt oregano.