Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chorizopølser med mojo

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • chorizo
  • chorizo
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk lyst sandwichbrød
  • 1 sk lyst sandwichbrød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} peberfrugt
  • 1 peberfrugt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvidvinseddike
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp stødt kommen
  • 1 knsp stødt kommen
  • {{ 1.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 1.25 dl olie
  • lidt citronsaft
  • lidt citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk chorizo cocktailpølser
  • 1 pk chorizo cocktailpølser

Tilberedning

Rist brødet, bræk det i stykker og kom det i en blender. Skær peberfrugten (helst en gul) i tern og kom i blenderen med hvidløg, eddike og kommen. Hæld olien i, mens du blender. Smag til med salt og citronsaft, når saucen er samlet. Gennemsteg pølserne i olie på en pande og servér dem lune eller kolde.