-
Skær spidskål i tykke både på langs, og pensl med olie.
-
Steg spidskålen i 4-5 minutter på hver side på en (grill)pande.
-
Læg den på et fad, og dryp med balsamico.
-
Pil og skær løg i tern.
-
Rens og skær peberfrugt, squash og aubergine i tern.
-
Pil og hak hvidløg.
-
Steg aubergine og løg i olivenolie, til det er let mørt.
-
Tilsæt peberfrugt, squash og hvidløg, og steg i yderligere 4-5 minutter.
-
Tilsæt tomatpuré og 1 dl vand, og lad det simre i 3-4 minutter.
-
Krydr med salt og peber.
-
Bryd mozzarella i grove stykker.
-
Anret ratatouille på tallerkener, og top med grillet spidskål, mozzarella, oliven og rucola.
-
Så er der serveret!