Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Benløse fugle med pesto og artiskok

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Benløse fugle med pesto & artiskok
  • Benløse fugle med pesto & artiskok
  • {{ 350 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalve steaks
  • 350 g kalve steaks
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk pesto
  • 2 tsk pesto
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g artiskokker
  • 50 - 75 g artiskokker
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesan
  • 25 g parmesan
  • tandstikker
  • tandstikker
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Olie til bruning
  • Olie til bruning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rucola salat
  • 1 rucola salat
  • båndpasta
  • båndpasta

Tilberedning

Smør kødskiverne med pesto og læg artiskok i både samt parmesanflager oven på.

Rul dem sammen og hold dem sammen med en kødnål eller en tandstik.

Brun rullerne godt i olie og krydr med salt og peber.

Hæld hvidvin over og lad det simre under låg i 5 min.

Servér rullerne på en rede af friskkogt båndpasta og drys med rucola.