Fyld:
Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødder, og skær demi små tern. Steg det i olie i en gryde, til det får lidt farve. Tilsæt kød, krydderier, abrikoser og halvdelen af bouillonen, og lad det simre i 20 minutter.
Tilsæt den sidste bouillon lidt ad gangen, og lad fyldet simre i yderligere 10 minutter. Krydr med salt og peber, og afkøl let.Tænd ovnen på 180°. Rul dejen ud i 5 mm’s tykkelse med en kagerulle på et meldrysset bord. Brug en skål eller en udstikker til at stikke cirkler ud med en diameter på 12-14 cm. Fugt kanten af hver cirkel med koldt vand. Læg en skefuld fyld på den ene cirkelhalvdel, bøj den anden side ind over, og fæstn kanterne ved at presse en gaffel rundt langs samlingen. Pensl med smeltet smør, og bag piroggerne i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldenbrune.