-
Skræl aspargesstilken fra hoved til fod. Start lige under hovedet. Skær den nederste centimeter af stilken fra, og del aspargesen i 2 eller 3 stykker.
-
Kog dem møre i letsaltet vand i ca. 10 minutter.
-
Skær løg i strimler, og kom løg og fløde i en gryde. Mos ansjosen, og kom den i fløden. Lad fløden simre ca. 10 minutter.
-
Vend asparges med saucen. Så langt kan du forberede på forhånd.
-
Kog pastaen efter anvisning på emballagen og afdryp. Vend den nykogte pasta med sauce og asparges.
-
Rids andebrysternes skind med en skarp kniv, og skær hvert andebryst i fire dele.
-
Rør olien sammen med koriander, salt og peber. Gnid andebrysterne med olien.
-
Grill andebrysterne, start med skindsiden, i ca. 15 minutter, til de er gennemstegte.
-
Server pastaen med et stykke andebryst og pynt med koriander.
-
Kilde: Krydderiet 2, 2005
-
Voila!