Vandmelonsalat med agurk, karrypasta, piskefløde, og sesamfrø. En skøn sommersalat med skønne elementer. Find opskriften her.
Tilberedning
Skær agurken i runde skiver og kom dem i en sigte.
Drys salt på og lad trække 10 min.
Kram agurkeskiverne bløde og skyl saltet fra.
Skær melonen i mundstore tern og bland agurk og melon i en skål.
Rør karrypastaen dryppevenlig med fløde (eller vand hvis den skal være meget stærk) og dryp over.
Drys sesamfrø over.
Skær agurken i runde skiver og kom dem i en sigte.
Drys salt på og lad trække 10 min.
Kram agurkeskiverne bløde og skyl saltet fra.
Skær melonen i mundstore tern og bland agurk og melon i en skål.
Rør karrypastaen dryppevenlig med fløde (eller vand hvis den skal være meget stærk) og dryp over.
Drys sesamfrø over.