-
Start med at skær dine rødbeder i tern. Kog dem møre, og lad dem køle af.
Imens rødbederne koger kan du koge æggene i 7-8 min til de er let smilende.
-
Skyl din salat og fordel den i bunden af en stor skål eller fad.
-
Fordel rødbeder i salaten og hak frisk persille og drys henover salaten.
-
Skær æggene i kvarte og fordel dem jævnt i salaten.
-
Pluk blade af basilikummen og drys over salaten.
-
Bræk nu din feta i mindre stykker og fordel den i salaten.
-
Lav nu dressingen ved at blende olivenolie, eddike, revet peberrod, honning, sennep i en skål og smag til med salt, peber og mere peberrod.
-
Lad dressingen trække smag mens du rister mandlerne på panden. Lad dem afkøle og hak dem groft og drys over salaten.
-
Hæld dressingen over salaten lige inden serveringen, og pynt med karse og evt. krydderurterester.
-
Du kan også rive en smule frisk peberrod henover den færdige salat.
-
Så er der serveret!