Hvis du leder efter den bedste opskrift på sprængt andebryst med grønkålsmayonnaise, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Bland sukker, salt og peber sammen og gnid brystkødet med det. Kødet må godt være frosent. Lig det herefter i en plastikpose, og lad det ligge i køleskab natten over.
Steg kødet langsomt i olie på en pande. De første 15 minutter på skindsiden. Vend rundt, og steg videre i ca. 5 minutter. Afkøl.
Optø grønkålen, og vrid vandet fra.
Rør mayonnaise og grønkål sammen i en skål. Smag til med hvidløg, lidt citronsaft, salt og peber.
Skær kødet i skiver, og anret med lidt grønkålsmayonnaise på toppen.
Knus enebær i en morter eller med en bred kniv, og drys lidt over mayonnaisen.
Bland sukker, salt og peber sammen og gnid brystkødet med det. Kødet må godt være frosent. Lig det herefter i en plastikpose, og lad det ligge i køleskab natten over.
Steg kødet langsomt i olie på en pande. De første 15 minutter på skindsiden. Vend rundt, og steg videre i ca. 5 minutter. Afkøl.
Optø grønkålen, og vrid vandet fra.
Rør mayonnaise og grønkål sammen i en skål. Smag til med hvidløg, lidt citronsaft, salt og peber.
Skær kødet i skiver, og anret med lidt grønkålsmayonnaise på toppen.
Knus enebær i en morter eller med en bred kniv, og drys lidt over mayonnaisen.