Hvis du leder efter den bedste opskrift på æble i calvadossauce , så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Skær æblerne med skræl i både, og svits dem i smør, uden at de tager farve.
Hæld fløde og æblejuice over, og lad det koge op.
Hæld Calvados over, og lad det simre under låg ca. 10 minutter, indtil æblerne er møre. Smag saucen til med salt, og drys lidt chilipeber over, inden du serverer.
Hvis du vil have en mere intens Calvados-smag, kan du stænke lidt ekstra Calvados i saucen til sidst. Kilde: Irma krydderiet 4, 2003
Skær æblerne med skræl i både, og svits dem i smør, uden at de tager farve.
Hæld fløde og æblejuice over, og lad det koge op.
Hæld Calvados over, og lad det simre under låg ca. 10 minutter, indtil æblerne er møre. Smag saucen til med salt, og drys lidt chilipeber over, inden du serverer.
Hvis du vil have en mere intens Calvados-smag, kan du stænke lidt ekstra Calvados i saucen til sidst. Kilde: Irma krydderiet 4, 2003