Hvis du leder efter den bedste opskrift på søde mandler, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Spred mandlerne ud på en bradepande med bagepapir. Rist dem gyldne ved 225 grader i 6-7 minutter.
Kom mandlerne i en skål.
Vend mandlerne med olie.
Bland sukker, kokos og vanillekorn i en anden skål.
Vend sukkerblandingen med mandlerne. Al sukkerblanding bliver ikke på mandlerne, en hel del er tænkt som smukt drys på tallerkenen. Kilde: Krydderiet 4, 2006
Spred mandlerne ud på en bradepande med bagepapir. Rist dem gyldne ved 225 grader i 6-7 minutter.
Kom mandlerne i en skål.
Vend mandlerne med olie.
Bland sukker, kokos og vanillekorn i en anden skål.
Vend sukkerblandingen med mandlerne. Al sukkerblanding bliver ikke på mandlerne, en hel del er tænkt som smukt drys på tallerkenen. Kilde: Krydderiet 4, 2006