Skær top og bund af grapefrugter og appelsiner med en skarp kniv.
Skær skrællen af, og sørg for at fjerne hele den hvide, bitre hinde.
Skær frugtkødet i skiver.
Halvér granatæblet med en kniv, og pil kernerne ud.
Husk at fjerne de bitre hvide hinder.
Skyl hjerte- og radicchiosalat, og skær dem i grove stykker.
Vend salaten i olie, salt og peber.
Pil og hak rødløg fint.
Anret salaten på et stort fad, og fordel skiver af grapefrugt og appelsin henover.
Drys med rødløg, granatæblekerner og mynte.
Skær top og bund af grapefrugter og appelsiner med en skarp kniv.
Skær skrællen af, og sørg for at fjerne hele den hvide, bitre hinde.
Skær frugtkødet i skiver.
Halvér granatæblet med en kniv, og pil kernerne ud.
Husk at fjerne de bitre hvide hinder.
Skyl hjerte- og radicchiosalat, og skær dem i grove stykker.
Vend salaten i olie, salt og peber.
Pil og hak rødløg fint.
Anret salaten på et stort fad, og fordel skiver af grapefrugt og appelsin henover.
Drys med rødløg, granatæblekerner og mynte.