Pannacotta:Udblød husblas i koldt vand i 5-10 minutter. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Bring fløde, sukker, fintrevet skal af 1/4 citron samt vaniljekorn og -stang i kog i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen. Vrid husblassen fri for vand og rør den ud i den varme fløde, tilsæt derefter kærnemælken lidt ad gangen under omrøring. Fordel cremen i 4 glas og lad den sætte sig på køl i minimum 4 timer. Sprød havre:Smelt smør på en pande og tilsæt havregryn og dernæst sukker. Steg grynene gyldne ved middelvarme i ca. 15 minutter. Rør af og til undervejs. Hæld dem til afkøling på en tallerken. De bliver knasende sprøde, når de er helt afkølede. Inden servering pyntes pannacottaerne med jordbær i både, sprød havre og høvlet hvid chokolade.
Opskrift af Anne Moltke Dahl Kilde: Irma Krydderiet 4, 2016