Kalvetykkam i marinade med teriyaki og masala serveret med teriyaki-stegte svampe, ris og sky. Lækker og velsmagende hovedret. Klik her og se opskriften
Tilberedning
Læg kødet i teriyaki og marsala i mindst 15 min.
Kog risene som anvist på emballagen.
Skær svampene i lidt mindre stykker.
Tag kødet op af marinaden og brun det grundigt på alle sider.
Hæld marinaden over og steg under låg ved lav varme i ca. 10 min.
Steg svampene samt hvidløg i skiver i lidt olivenolie, tilsæt teriyaki og kog helt ind.
Smag svampene til og drys godt med hakket persille.
Skær kødet i tynde skiver og anret med svampe, ris og sky.
Færdigt arbejde.
Ingredienser
Antal personer
2{{numberOfPeopleSelected}}
{{number}}
Ca. 400 g kalvetykkam, reelt stykke ca. 6-8 cm i diameter
Ca. 400 g kalvetykkam, reelt stykke ca. 6-8 cm i diameter