-
Kog ris efter pakkens anvisning.
-
Snit hvidkål i strimler.
-
Kog hvidkålen i letsaltet vand i 3-4 minutter.
-
Afdryp i en sigte, men gem 2 dl af kogevandet.
-
Læg hvidkålen tilbage i gryden.
-
Vend smør, karry og mel i.
-
Tilsæt de 2 dl kogevand og fløde, og lad det koge blidt i 4-5 minutter.
-
Lad spinaten koge med det sidste minut.
-
Rør rundt undervejs.
-
Smag til med salt, peber og lidt limesaft.
-
Steg svampebøfferne i lidt olivenolie på en pande i 2 minutter på hver side, til de har fået stegeskorpe.
-
Rens og snit chili.
-
Skyl og pluk krydderurt.
-
Anret svampebøfferne med karrykål og kogte ris, og top med chili og krydderurter.
-
Bon appetit!