Nem og lækker opskrift på lun øllebrød med vaniljeis. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Bræk rugbrødet i mindre stykker, og kom i en gryde. Hæld vandet over, og lad brødet stå og trække i en time.Lad øllebrøden simre under ret hyppig omrøring, til brødet er kogt helt ud. Pisk det godt igennem.
Kom øl og sukker heri og lad herligheden simre sammen i 6-8 minutter under omrøring. Tilføj eventuelt mere vand. Øllebrøden stivner nemlig, når den bliver kold.
Servér lun med en skefuld kold vaniljeis og et drys revet citronskal og selvfølgelig den gode kaffe.
Bræk rugbrødet i mindre stykker, og kom i en gryde. Hæld vandet over, og lad brødet stå og trække i en time.Lad øllebrøden simre under ret hyppig omrøring, til brødet er kogt helt ud. Pisk det godt igennem.
Kom øl og sukker heri og lad herligheden simre sammen i 6-8 minutter under omrøring. Tilføj eventuelt mere vand. Øllebrøden stivner nemlig, når den bliver kold.
Servér lun med en skefuld kold vaniljeis og et drys revet citronskal og selvfølgelig den gode kaffe.