-
Riv marcipan groft på et rivejern.
-
Pisk marcipan, æggehvide og flormelis sammen med en elpisker.
-
Fyld marcipanmassen i en sprøjtepose, og læg den på køl.
-
Tænd ovnen på 150°.
-
Hak chokoladen groft.
-
Opvarm fløde i en lille gryde, uden at den koger.
-
Tag gryden af varmen, tilsæt chokoladen, og rør, til chokoladen er smeltet.
-
Tilsæt rom og solbærmarmelade, og afkøl i ca. 1 time, indtil blandingen er fast, men stadig cremet.
-
Læg et ark bagepapir på en bageplade.
-
Sprøjt kransekagemassen ud på bagepladen i små cirkler på størrelse med en 2-krone.
-
Bag kransekagerne i den forvarmede ovn i 8-10 minutter, og lad dem afkøle helt på et bræt beklædt med bagepapir.
-
Vend bunden i vejret på halvdelen af kransekagerne, og fordel et lag chokoladecreme på hver af dem.
-
Læg herefter de resterende kransekager ovenpå med bunden nedad.
-
Så er der serveret!