-
Sæt ovnen på 200 grader.
-
Beklæd en bradepande med bagepapir.
-
Bland havregryn, sukker, hvedemel og bagepulver sammen i en skål.
-
Skær smørret i tern og vend i. Rør rundt, og få dejen til at samle sig. Kom æggeblommen i, og rør rundt til en ensartet
-
Form dejen som en kugle, og læg på bagepapiret. Pres den flad og firkantet, ca. 1 cm tyk. Bages sprød og gylden midt i ovnen i ca. 16 minutter. Tag ud, skær i mundrette firkanter, og afkøl helt.
-
Spred kagerne ud over hele pladen. Smelt chokoladen i mikroovn eller over helt svag varme. Kom lidt chokolade på hver rude, og pynt straks med rosiner.
-
Du kan også vælge at dyppe kagerne i chokoladen og tage dem op med en gaffel og stivne ved stuetemperatur. Opbevares køligt i lufttæt boks.
-
Færdigt arbejde.