Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Julens bedste frugtsauce af abrikos og kokosmælk

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} appelsin
  • 2 stk. appelsin
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(20 * numberOfPeopleRatio <2)] }} abrikos
  • 20 stk. abrikos
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dåse", false: "dåser" || "dåse"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} kokosmælk (lille dåse)
  • 1 dåse kokosmælk (lille dåse)
  • hvid rom
  • hvid rom

Tilberedning

Skræl appelsinerne, skær dem over et par gange og kom i blenderen sammen med abrikoser og kokosmælk.

Blend til du får en sauce. Smag evt. til med lidt lys rom.

Sæt på køl. Kilde: Krydderiet 4, 2004