Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gulerodssuppe med chili og ananas

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 1 stk fed hvidløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 0.5 stk chili
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 2 spsk ingefær
  • olie
  • olie
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gulerødder
  • 500 g gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk ananas
  • 2 sk ananas
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l grønsagsbouillon
  • 1 l grønsagsbouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps rejechips
  • 1 ps rejechips
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Hak løg, hvidløg og chili (uden frø og mellemvægge)
og svits i olien i en gryde sammen med ingefær. Skær gulerødder og ananas i mindre stykker og svits med. Hæld bouillon på og lad suppen simre, til gulerødderne er helt møre - ca. 20 minutter. Blend suppen og smag den til med salt. Gnid suppeskålenes kant med lime og dyp i salt. Pynt med lime og hæld suppen i skålen. Server med rejechips.

Kilde: Krydderiet 1, 2007