Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Croissant med røget hellefisksalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "rulle", false: "ruller" || "rulle"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} franske croissanter fra køledisken
  • 1 rulle franske croissanter fra køledisken
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(200 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hellefisk
  • 200 g hellefisk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} rødløg
  • 1 stk. rødløg
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(1.5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} olivenolie
  • 1.5 spsk. olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hvidvinseddike
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} dild
  • 1 spsk. dild
  • sukker
  • sukker
  • peber
  • peber

Tilberedning

Rul dejen ud efter anvisning på emballagen. 

Skær hvert dejstykke lodret igennem, så du får 12 smalle aflange dejstykker. 

Rul dejstykkerne sammen til croissanter, og fortsæt efter anvisning. Bagetiden er en anelse kortere for de små croissanter.

Skær løget i helt tynde både og kom i en skål. 

Vend løg med olie, eddike, dild, lidt sukker og peber. 

Skær hellefisken i brede strimler og vend i. 

Skær en lomme i hver afkølet croissant og fyld med hellefisksalat.

Læg på et fad og server, eller dæk med plasticfilm og stil i køleskab. Kilde: Krydderiet 3, 2004