Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Paellasalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
10 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 4 fed hvidløg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 5 dl parboiled ris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 2 dl hvidvin
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fiskebouillon
  • 8 dl fiskebouillon
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g safran
  • 0.5 g safran
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk røde peberfrugter
  • 2 stk røde peberfrugter
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke blegselleri
  • 4 stilke blegselleri
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds cherrytomater
  • 2 ds cherrytomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl basilikum
  • 1 dl basilikum
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps blåmuslinger
  • 1 ps blåmuslinger
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rejer
  • 300 g rejer

Tilberedning

Hak hvidløg fint, og svits det i olie i en gryde. Svits risen med, og kom vin, bouillon og safran i gryden. Lad simre under låg i 15 minutter. Sluk for varmen, og lad stå i 10 minutter. Hæld risen over i en skål, køl helt af. Skær peberfrugt og selleri i små tern. Hæld væden fra tomaterne fra, vi skal kun bruge tomaterne. Bland hakkede grøntsager og cherrytomater sammen i en skål. Vend med olie, lidt citronsaft, salt og peber. Vend den kolde ris med grøntsager, basilikum og rejer. Anret salaten i glas eller skåle, og top med grønskalsmuslinger.

Kilde: Krydderiet 2, 2005