Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Salat med braiserede svinekæber og vinaigrette

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk svinekæber
  • 1 pk svinekæber
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk timian
  • 1 tsk timian
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerod
  • 1 stk gulerod
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 2 dl hønsebouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk spæde salatblade
  • 2 bk spæde salatblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friseé salat
  • 1 stk friseé salat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurk
  • 1 stk agurk
  • Dressing
  • Dressing
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 0.5 dl olie
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} solbærsaft
  • 0.25 solbærsaft
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødvinseddike
  • 0.25 rødvinseddike
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Brun kødet i smør og olie og læg det i et ildfast fad. Drys med salt, peber og timian. Skær grøntsagerne i tern og rist dem på panden. Fordel dem over kødet. Hæld vin og bouillon i formen. Læg stanniol eller låg på fadet og stil det i ovnen ved 180 grader i ca. 1 1/2 time til kæberne er møre. Tag ud og lad kødet blive koldt i fadet.

Rør olie, saft og eddike sammen til dressing. Smag til med salt og peber.

Fordel salaten på seks tallerkener, skær agurk i bladtynde skiver og kom på salaten. Skær kødet i tynde skiver og fordel over salaten. Dryp dressing over og server.

Kilde: Krydderiet 1, 2007