Lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret med omtanke for miljøet
Thise-mælk er for enhver smag
Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen
Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske.
Håndplukket vine og dyrebare dråber
{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Tempura med hokifilet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Sådan laver du tempura med hokifilet. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Skær den optøede fisk i små mundrette stykker.
Skær aubergine i 1 cm tykke skiver og halver.
Ordn svampene.
Varm olien i en gryde.
Pisk æggeblomme med det iskolde vand i en skål. Tilsæt melet og pisk sammen.
Vend 3-4 stykker fisk eller grøntsager i dejen ad gangen.
Steg til de er gyldne i olien (det går stærkt), tag op og lad afdryppe på køkkenrulle. Gentag med resten.
Server de nystegte grøntsager og fisk med sojasauce som dip og et drys fintsnittet forårsløg.