{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Tempura med hokifilet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Sådan laver du tempura med hokifilet. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Skær den optøede fisk i små mundrette stykker.
Skær aubergine i 1 cm tykke skiver og halver.
Ordn svampene.
Varm olien i en gryde.
Pisk æggeblomme med det iskolde vand i en skål. Tilsæt melet og pisk sammen.
Vend 3-4 stykker fisk eller grøntsager i dejen ad gangen.
Steg til de er gyldne i olien (det går stærkt), tag op og lad afdryppe på køkkenrulle. Gentag med resten.
Server de nystegte grøntsager og fisk med sojasauce som dip og et drys fintsnittet forårsløg.