Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tempura med hokifilet

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Tempura med hokifilet
  • Tempura med hokifilet
  • {{ 220 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fiskefileter
  • 220 g fiskefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk aubergine
  • 1 stk aubergine
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl svampe
  • 2 dl svampe
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 2 stk forårsløg
  • sojasauce
  • sojasauce
  • Til dejen
  • Til dejen
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æggeblomme
  • 1 stk æggeblomme
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2.5 dl vand
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 2.5 dl hvedemel
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie til friturestegning
  • 8 dl olie til friturestegning

Tilberedning

Skær den optøede fisk i små mundrette stykker. Skær aubergine i 1 cm tykke skiver og halver. Ordn svampene.

Varm olien i en gryde. Pisk æggeblomme med det iskolde vand i en skål. Tilsæt melet og pisk sammen. Vend 3-4 stykker fisk eller grøntsager i dejen ad gangen. Steg til de er gyldne i olien (det går stærkt), tag op og lad afdryppe på køkkenrulle. Gentag med resten.

Server de nystegte grøntsager og fisk med sojasauce som dip og et drys fintsnittet forårsløg.