Skær en vandret lomme i fileten på svinekoteletten. Del mozzarellaosten i fire skiver. Kom en skive chorizo og en skive frisk mozzarella i sammen med frisk oregano. Luk med en kødnål.
Grill koteletter med ben på grillpande til de har grillmønster og steg videre i ovn ved 200°C i 5-6 min. (Koteletter uden ben skal stege lidt kortere tid).
Bag cherrytomater i et ovnfast fad ved 200°C i 15 min. Dryp med olivenolie, salt og friskkværnet peber. Lad dem afkøle lidt. Del gedeosten i mindre stykker. Bland de bagte tomater med stykker af gedeost og ristede sesamfrø.
Bland ingredienser til dressingen sammen og hæld dressingen over lige inden servering.
Skær en vandret lomme i fileten på svinekoteletten. Del mozzarellaosten i fire skiver. Kom en skive chorizo og en skive frisk mozzarella i sammen med frisk oregano. Luk med en kødnål.
Grill koteletter med ben på grillpande til de har grillmønster og steg videre i ovn ved 200°C i 5-6 min. (Koteletter uden ben skal stege lidt kortere tid).
Bag cherrytomater i et ovnfast fad ved 200°C i 15 min. Dryp med olivenolie, salt og friskkværnet peber. Lad dem afkøle lidt. Del gedeosten i mindre stykker. Bland de bagte tomater med stykker af gedeost og ristede sesamfrø.
Bland ingredienser til dressingen sammen og hæld dressingen over lige inden servering.