Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Flækket focaccia med svampe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Focaccia Gigante
  • 1 Focaccia Gigante
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl bruschetta
  • 1 gl bruschetta
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mozzarella
  • 300 g mozzarella
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 200 g svampe
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld sorte oliven
  • 1 håndfuld sorte oliven
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld rucolasalat
  • 1 håndfuld rucolasalat

Tilberedning

Sæt varmluftsovnen på 200 grader.

Flæk focacciaen og læg stykkerne på hver sin bradepande med bagepapir. Hæld olien fra bruschetta-blandningen fra, og gem den til senere. Fordel bruschetta over de to stykker brød. Drys osten over. Bræk svampene i mindre stykker, og fordel dem over bundene. Dryp olien fra bruschettablandingen over svampene, og drys med salt og peber. Bag pizzaerne, til osten er godt gylden. Tjek efter 15 minutter.

Dekorer de nybagte pizzaer med oliven og ruccolasalat og servér.

Tip: Du kan lægge serranoskinke på pizzaerne, lige når de er taget ud af ovnen.