Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Provencalsk kyllingelår

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Provencalsk Kyllingelår
  • Provencalsk Kyllingelår
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hele kyllingelår
  • 8 hele kyllingelår
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rapsolie
  • 2 spsk rapsolie
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tomatpesto
  • 75 g tomatpesto
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} søde kartofler
  • 4 søde kartofler
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk havsalt
  • 0.5 spsk havsalt
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 12 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakket rosmarin
  • 2 spsk hakket rosmarin
  • {{ 24 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk cherrytomater
  • 24 stk cherrytomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rørsukker
  • 2 spsk rørsukker
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g oliven
  • 50 g oliven

Tilberedning

Smør kyllingeslårene med rapsolie og rød pesto og læg dem i en bradepande.

Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker. Vend kartoflerne i en skål med rapsolie, salt, hele fed hvidløg og hakket rosmarin. Læg det hele i bradepanden med kyllingen. Sæt den i en kold ovn, tænd ovnen på 200 grader og steg den i ca. 45 minutter.

Vask cherrytomaterne, tør dem og smør dem med lidt rapsolie. Drys tomaterne med rørsukker, og kom tomater og oliven i ovnen i de sidste 10-15 minutter af kyllingens stegetid.

Server det hele varmt direkte fra bradepanden og pynt med frisk rosmarin.

Tip: Du kan i stedet for søde kartofler bruge almindelige kartofler eller andre rodfrugter.

Opskrift fra De 5 Gaarde