Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gratineret fisk i tomatsauce med pasta al limone

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Gratineret fisk i tomatsauce med pasta al limone
  • Gratineret fisk i tomatsauce med pasta al limone
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pangasius fileter
  • 600 g pangasius fileter
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds flåede tomater
  • 2 ds flåede tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} mozzarella frisk oste
  • 2 mozzarella frisk oste
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spaghetti
  • 300 g spaghetti
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 2 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vodka
  • 1 tsk vodka
  • grøn basilikum
  • grøn basilikum

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Læg fiskefileterne på en tallerken, og drys med salt. Hak løg og hvidløg, og svits i olie på en pande. Kom tomaterne i, og lad saucen simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber.

Sæt pastavandet over. Dyp fisken tør, krydr med peber, og kom den i en ildfast fad. Hæld den varme sauce over. Skær osten i tynde skiver, og fordel over hele fadet. Dryp lidt olie over osten, og stil den i ovnen. Fisken er færdig efter ca. 20 minutter.

Kog pastaen. Kom saft og skal fra ½ citron i en skål, og bland med olie og vodka og lidt salt og peber. Afdryp pastaen og vend heri. Smag til med mere citronsaft. Servér fisken og pastaen med basilikum og et glas rosévin.