-
Sæt ovnen på 225 grader.
-
Læg fiskefileterne på en tallerken, og drys med salt.
-
Hak løg og hvidløg, og svits i olie på en pande. Kom tomaterne i, og lad saucen simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
-
Sæt pastavandet over.
-
Dyp fisken tør, krydr med peber, og kom den i en ildfast fad. Hæld den varme sauce over. Skær osten i tynde skiver, og fordel over hele fadet. Dryp lidt olie over osten, og stil den i ovnen. Fisken er færdig efter ca. 20 minutter.
-
Kog pastaen.
-
Kom saft og skal fra ½ citron i en skål, og bland med olie og vodka og lidt salt og peber. Afdryp pastaen og vend heri. Smag til med mere citronsaft.
-
Servér fisken og pastaen med basilikum og et glas rosévin.
-
Voila!