Rødspætteruller med basilikum i tomat og hvidvinsauce
Rødspætteruller med basilikum i tomat og hvidvinsauce
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Lækker opskrift på rødspætteruller med basilikum i tomat og hvidvinsauce. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Drys fisken med salt og peber. Læg nogle blade basilikum på hver filet og rul sammen.
Hak løget og svits i olie i en lille gryde med tomater. Tilsæt hvidvin, 1 dl vand og honning, og mas tomaterne flade. Lad saucen simre under låg 5 min.
Smag til med salt og peber og læg fileterne forsigtig ned i saucen. Lad dem simre under låg i 3-4 min.
Drys fisken med salt og peber. Læg nogle blade basilikum på hver filet og rul sammen.
Hak løget og svits i olie i en lille gryde med tomater. Tilsæt hvidvin, 1 dl vand og honning, og mas tomaterne flade. Lad saucen simre under låg 5 min.
Smag til med salt og peber og læg fileterne forsigtig ned i saucen. Lad dem simre under låg i 3-4 min.