Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rødspætteruller med basilikum i tomat og hvidvinsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødspættefileter
  • 4 stk rødspættefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille løg
  • 1 lille løg
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g cherrytomater
  • 200 g cherrytomater
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 0.75 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk honning
  • 1 tsk honning
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blade basilikum
  • 12 blade basilikum
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Drys fisken med salt og peber. Læg nogle blade basilikum på hver filet og rul sammen.

Hak løget og svits i olie i en lille gryde med tomater. Tilsæt hvidvin, 1 dl vand og honning, og mas tomaterne flade. Lad saucen simre under låg 5 min.

Smag til med salt og peber og læg fileterne forsigtig ned i saucen. Lad dem simre under låg i 3-4 min.

Server med pasta.