Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Venø ruller

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Venø ruller
  • Venø ruller
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk ungokse steak
  • 1 pk ungokse steak
  • forårsløg
  • forårsløg
  • grønne asparges
  • grønne asparges
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps mozzarella i skiver
  • 1 ps mozzarella i skiver
  • timian
  • timian
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk parma
  • 1 pk parma
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olie
  • olie
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1.5 dl hvidvin
  • rucola salat
  • rucola salat

Tilberedning

Rens forårsløgene og halvér dem. Bræk det nederste lidt træede på asparges af og halvér dem på langs.

Blancher grønsagerne et kort øjeblik og skyl i koldt vand.
Skær mozzarellaen i mindre stykker svarende til antallet af venøsteaks. Læg et stykke mozzarella på hver venøsteak og fordel grønsagerne oven på. Læg en timiankvist på hver, krydr med salt
og peber og rul dem sammen omkring fyldet. Hold rullerne sammen med lufttørret skinke.

Brun rullerne i olivenolie ved kraftig varme 2 min., hæld hvidvin over og kog 2-3 min.
Servér drysset med rucola og med pasta eller brød.