Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svinemørbrad med kartoffel og avocado

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 1 stk svinemørbrad
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kartofler
  • 8 - 10 stk kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk avocado
  • 1 stk avocado
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk karse
  • 1 bk karse
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 15 minutter i alt. Vend kødet undervejs. Lad det hvile lunt 5 minutter inden servering.

Kog kartoflerne i kogende vand med lidt salt. Når de er møre hældes vandet fra.

Halver kartoflerne og vend med fintsnittet avocado, saft fra citron, karse, lidt olivenolie, salt og peber. Server til tynde skiver af kød.