Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grødpandekager med brombærsyltetøj og estragon

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Grød
  • Grød
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Grød nr. 6
  • 3 dl Grød nr. 6
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 6 dl vand
  • salt
  • salt
  • sukker
  • sukker
  • Pandekager
  • Pandekager
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 6 æg
  • {{ 130 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 130 g hvedemel
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 1.5 dl mælk
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fløde
  • 1.5 dl fløde
  • {{ 35 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 35 g sukker
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smeltet smør
  • 50 g smeltet smør
  • revet citronskal
  • revet citronskal
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} vaniljestang
  • 0.5 vaniljestang
  • Brombærsyltetøj
  • Brombærsyltetøj
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g brombær
  • 300 g brombær
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 50 g sukker
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kviste estragon
  • 5 kviste estragon

Tilberedning

Grøden koges i 5-10 minutter ved svag varme, smages til med salt og sukker – og trækker derpå i gryden i 15 minutter.

Alle ingredienser blendes glatte, og den afkølede grød (gerne fra dagen før) vendes i.

Grødpandekagerne steges i lidt smør.

Sukkeret smeltes med et par dråber vand. Brombær og skåret estragon vendes i.

Kan serveres med vaniljeis.

 

Opskrift af Rasmus Kofoed