Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Aubergine og peberfrugtragout

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk auberginer
  • 1 stk auberginer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds hakkede flåede tomater
  • 0.5 ds hakkede flåede tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk basilikum
  • 2 spsk basilikum
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bulgur
  • 2 dl bulgur
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 1 dl græsk yoghurt
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Skær grøntsagerne i mindre tern og svits dem godt i en gryde med olie. Kom de flåede tomater i sammen med salt og peber og lad grøntsagerne simre under låg i 10-15 minutter.

Smag til med hvidløg og basilikum.

Server på en bund af nykogt bulgur og en skefuld græsk yoghurt.