{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Groft brød med økologisk smør
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Se hvordan du laver groft brød med økologisk smør. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Vandet og olien lunes op til det er lunkent. Gæren smuldres i en dejskål og væsken tilsættes.
Tilsæt salt, rugmel, hvedekerner, solsikkekerner og hvedemel.
Rør dejen godt sammen og lad den hæve under et klæde i ca. 45 minutter. Ælt dejen på et meldrysset bord til den er smidig og let at arbejde med.
Fyld dejen i forme og lad den efterhæve under et klæde i 30 minutter.
Brødet bages ved 200°.
Smørret stilles lunt og røres let luftig med kærnemælk og smages til med salt.