Hvis du leder efter den bedste opskrift på lammebov i rød karry, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af
Tilberedning
Skær lammeboven i tern.
Varm olie op i gryde, brun kødet til det er gyldent. Vend rundt.
Tilsæt rød karrypasta og vend godt rundt.
Tilsæt løg i tern og hvidløg i skiver og brun det indtil løgene er blanke. Kom så tomaterne i og lad det hele koge op. Kom kanelstangen i. Tilsæt yoghurten lidt ad gangen.
Skru ned for varmen og lad det simre under låg i ca 2 timer. Kig til det ind imellem og rør rundt. Hvis det koger tørt, så tilsæt lidt mere yoghurt og skru ned. Smag til med salt, peber og honning.
Varm olie op i gryde, brun kødet til det er gyldent. Vend rundt.
Tilsæt rød karrypasta og vend godt rundt.
Tilsæt løg i tern og hvidløg i skiver og brun det indtil løgene er blanke. Kom så tomaterne i og lad det hele koge op. Kom kanelstangen i. Tilsæt yoghurten lidt ad gangen.
Skru ned for varmen og lad det simre under låg i ca 2 timer. Kig til det ind imellem og rør rundt. Hvis det koger tørt, så tilsæt lidt mere yoghurt og skru ned. Smag til med salt, peber og honning.