Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lammebov i rød karry

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 800 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g lammekød
  • 800 g lammekød
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 3 løg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 3 hvidløgsfed
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds hakkede tomater
  • 2 ds hakkede tomater
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sødmælksyoghurt
  • 3 - 4 dl sødmælksyoghurt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rød karrypasta
  • 2 spsk rød karrypasta
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 4 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 1 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hel kanel
  • 1 stk hel kanel
  • salt og peber
  • salt og peber
  • pistacienødder
  • pistacienødder

Tilberedning

Skær lammeboven i tern.

Varm olie op i gryde, brun kødet til det er gyldent. Vend rundt. Tilsæt rød karrypasta og vend godt rundt. Tilsæt løg i tern og hvidløg i skiver og brun det indtil løgene er blanke.

Kom så tomaterne i og lad det hele koge op. Kom kanelstangen i. Tilsæt yoghurten lidt ad gangen. Skru ned for varmen og lad det simre under låg i ca 2 timer. Kig til det ind imellem og rør rundt. Hvis det koger tørt, så tilsæt lidt mere yoghurt og skru ned.

Smag til med salt, peber og honning. Server med et drys pistacie, ris og chutney.