Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vi tager desværre ikke imod flere bestillinger

Bestillingsfristen er overskredet og du kan derfor ikke længere reservere varen. Henvend dig gerne i din lokale Irma, som måske kan hjælpe dig.

irmapigen

Opskrifter

Tips og opskrifter

Thanksgiving er en højtid, som specielt amerikanerne fejrer med et stort festmåltid – selvfølgelig med kalkunen i centrum. Oprindeligt var Thanksgiving en dag, hvor man først og fremmest takkede for årets høst. I dag bærer dagen dog mere præg af at værdsætte venner og familie. I USA rejser familiemedlemmer langt for at samles om det store måltid, som danner rammen for fejringen af dagen. Denne tradition indfører flere og flere også i Danmark. I år er det Thanksgiving torsdag den 24. november. Her kan du se, hvordan du tilbereder den perfekte thanksgiving-kalkun samt laver lynsyltede tranebær. Og har du rester tilovers, kan du også lave en lækker karryret med kalkun dagen derpå.

Cornbread

Cornbread er en amerikansk specialitet, som især nydes til Thanksgiving som tilbehør til kalkunmiddagen. Men den kan også spises for sig selv, gerne med lidt flydende honning på.

SE OPSKRIFTEN

Pumpkin pie

Pumpkin pie/græskartærte er en traditionel kage/dessert, som især spises til Thanksgiving i November.

SE OPSKRIFTEN

irmapigen

Del din madglæde