-
Skyl risene i koldt vand, og lad dem dryppe af
-
Hak løgene fint, og sauter dem klare i smør, uden de tager farve
-
Vend risene i. Kom kyllingebouillon i, til den står 3 cm over risene
-
Rør rundt, og kog dem, til de er lige akkurat møre (al dente). Husk at spæde med kyllingebouillon, efterhånden som det koger ind
-
Rør creme fraiche, parmesan og de groft skårne krydderurter i risene
-
Juster eventuelt konsistensen med resten af bouillonen. Risottoen skal være let cremet. Server med blommesalsa
-
Skyl blommerne, flæk dem og udtag stenene
-
Del de halve blommer i to på langs. Halver tomaterne og kom alle ingredienserne i en gryde
-
Bring gryden langsomt i kog og lad det simre i 10 minutter
-
Smages til med salt og peber
-
Afkøl og stil evt. i køleskabet natten over
-
Så er der serveret!