-
Skyl tomater, og skær dem i tern.
-
Opvarm dem i en gryde i 2 minutter, og blend dem med eddike, tabasco og salt.
-
Hak løget fint. Vend det med tomat-tabascoen i en skål.
-
Pil og skær løg i små tern.
-
Giv løg og eddike et kort opkog i en gryde. Krydr med salt og peber.
-
Hæld vinaigretten i en lille skål, og afkøl.
-
Lun blinis efter pakkens anvisning, og top dem med cremefraiche, kaviar og lidt dild.
-
Åbn østers med en østerskniv: Læg østersen med bagsiden opad, hold om den med et viske-stykke, og tryk kniven ind i det bløde punkt. Drej kniven, til du hører et knæk fra skallen. Før kniven ind under den øverste østersskal, og løsn østersen.
-
Servér østers på et fad med knust is. Top hver østers med vinaigrette eller tomat-tabasco, og pres evt. lidt citronsaft over.
-
Så er der serveret!