Hvis du leder efter den bedste opskrift på stegte marinerede courgetter, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Smagen skal have tid til at modne, så tilbered retten mindst en dag, før den skal serveres.
Dup courgetteskiverne tørre og steg dem 7-8 skiver af gangen i den varme olie i ca. 4 min., til de er jævnt gyldne og sprøde.
Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på en køkkenrulle.
Bland hvidløg og mynte eller basilikum.
Kom de stegte courgetteskiver i en skål og drys hvert lag med krydderiblandingen samt salt og peber. Hæld til sidst rødvinseddiken over og lad retten trække tildækket i køleskabet til næste dag.
Tag retten ud af køleskabet en halv time før servering.
Færdigt arbejde.
Ingredienser
Antal personer
8{{numberOfPeopleSelected}}
{{number}}
{{ 6.0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }}
{{ {true: "", false: "" || ""} [(6.0 * numberOfPeopleRatio <2)] }}
små faste courgetter, skåret i ½ cm tykke skiver
6.0
små faste courgetter, skåret i ½ cm tykke skiver
Smagen skal have tid til at modne, så tilbered retten mindst en dag, før den skal serveres.
Dup courgetteskiverne tørre og steg dem 7-8 skiver af gangen i den varme olie i ca. 4 min., til de er jævnt gyldne og sprøde.
Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på en køkkenrulle.
Bland hvidløg og mynte eller basilikum.
Kom de stegte courgetteskiver i en skål og drys hvert lag med krydderiblandingen samt salt og peber. Hæld til sidst rødvinseddiken over og lad retten trække tildækket i køleskabet til næste dag.
Tag retten ud af køleskabet en halv time før servering.