Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Cheesecake med blåbær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Cheesecake med blåbær
  • Cheesecake med blåbær
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas økologiske ingefær cookies
  • 150 g Irmas økologiske ingefær cookies
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g flødeost
  • 400 g flødeost
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche
  • 2 dl creme fraiche
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 3 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 1 spsk hvedemel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vaniljesukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} revet citronskal
  • 0.5 revet citronskal
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk blåbær
  • 1 bk blåbær

Tilberedning

Tænd ovnen på 175° grader.

Knus kagerne, til de nærmest ligner rasp. Vi brugte en stor morter. Bland krummerne med smør. Tryk massen ud i en smurt springform på 22-24 cm. Rør flødeost og cremefraiche sammen i en skål. I en anden skål kommes æg og sukker, som piskes sammen. Pisk hvedemel, vaniljesukker og citronskal i æggeblandingen, og vend indholdet fra de to skåle sammen.

Hæld dejen over bunden, og bag kagen i ca. 1 time. Afkøl kagen, og sæt den i køleskab til dagen efter.

Kom blåbær, lidt grønne blade og en anelse flormelis på toppen, og servér.