-
Pisk smør, sukker, muscovado-sukker og vaniljeekstrakt med en elpisker, til det er lyst og luftigt.
-
Tilsæt melet lidt ad gangen. Tilsæt til sidst kokosmel, og pisk, til det akkurat er blandet ud i dejen
-
Del den lidt klistrede dej i 2 stykker på et meldrysset bord, og mas dem lidt flade med fingrene til et rektangel. Drys med kanel.
-
Rul hvert dejstykke sammen som en roulade, pak dem i husholdnings-film, og læg dem på køl i mindst 1,5 time eller natten over.
-
Varm ovnen op til 180º.
-
Pensl de 2 roulader med sammenpisket æg, og rul dem i kokosmel.
-
Skær hver roulade i ca. 12 skiver med en skarp kniv, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
-
Bag dem i ovnen i 12-15 minutter. Tjek efter 12 minutter: Småkagerne skal være gylden-brune og dufte fantastisk.
-
Bon appetit!